Luca Lucia Sanziana


Nume: Luca

Prenume: Lucia Sanziana

Zodia: Rac

Data Nasterii: 24.06.2003

Pasiuni: Dansul , Muzica , Jurnalismul, Desing  vestimentar , Actoria

 

Calitati: Prietenoasa , optimista , ambitioasa ,sincera , cand ma apuc de ceva termin .


Defecte: pun la suflet orice , ma supar repede ,  acord incredere prea usor oamenilor care nu merita


Citatul preferat:

"Fie ca tu crezi ca poti sau ca nu poti… ai dreptate!

Nu-ti dai seama cat de puternic esti pana in momentul cand singura ta optiune e sa fii puternic !

Nimanui nu-i pasa daca nu stii sa dansezi bine . Doar ridica-te si danseaza!"

 

Dansul pentru mine este o parte din viata mea ! Am inceput sa dansez la varsta de  5 ani si de atunci nu m-am mai oprit si nu o voi face pana cand trupul ma v-a impiedica sa o fac ! Dansam prin casa si dese ori ii spuneam mamei mele ca vreau sa danzez cu niste copii , asa ca am inceput cursurile de dans la o scoala de dans din Botosani . Timp de 5 ani am dansat acolo  . Dupa nu mult timp am inceput cursurile de streat-dance la scoala de dans G-POWER . 

La primul curs nu prea mi-a placut nu era stilul show dance pe care l-am facut eu inainte . Am venit acasa dezamagita , dar dupa cateva saptamani am inceput sa prind miscarile si sa imi placa . Prima mea trupa a fost CrazyCrew , apoi a urmat o destramarea trupei ramanind 3 sau 4 membri si astfel unindu-ne cu cei din DreamersCrew. Cele doua trupe au format G-Double , Yeeeei !

Cu ocazia concursului Cupa scolilor am intrat in trupa Wazzup.  Trupa nu a luat nici un premiu la concurs dar insa am capatat experienta si am vazut trupe bune! 

Sunt mai nou in trupa GLAMOUR ( I am a GLAM girl :*) . Sa intru in aceasta trupa a fost visul meu inca de cand sunt in comunitate. Dupa multa munca visul s-a indeplinit, deci fara munca nu putem realiza nimic . Daca vom astepta sa ne cada visurile sau dorintele pe care le avem in plasa fara sa facem nimic ne inselam. Asa cum am muncit cu drag pentru a ajunge in aceasta trupa , muncesc si la canto pentru a atinge o nota inalta sau lucrez la o melodie si nu imi iese repet, repet si iar repet  . Multumesc dragi mei prieteni din trupa GLAMOUR  ca m-ati primit cu drag in familia voastra!  

Write a comment

Comments: 0