O scenă … multe emoţii, speranţe, zâmbete,lacrimi.

       O sală … mereu alţi şi alţi spectatori grăbiţi care din când în când vin şi mai poposesc ca într-o gară si aşteaptă urmatorul tren.

       Nu ştiu câţi dintre noi au fost şi spectatori şi artişti.      

       Câţi au reuşit să pună în balanţă trăirile din interiorul culiselor şi din afara culiselor?!

       Scena dă viaţă unor noi talente unor noi speranţe şi noi vise. Fiecare actor, cântăreţ, dansator într-un cuvânt artist dă tot ce e mai bun din el în acea fracţiune de secundă cand s-a contopit cu scena si totodata a legat o relaţie de interdependenţă cu publicul. Pentru el acea clipă reprezintă o filă scrisă din cartea visurilor şi vrea să transmită trăirile, sentimentele sale şi altora.

       Dar tu spectatorule ce faci?!...Cum ştii să apreciezi munca şi vitalitatea altora?!

       Stând într-un scaun într-o râlă ,schimonosindu-te şi huiduind că pe stadion€, lipsindu-ţi doar seminţele şi sticlă de bere că să te simţi împlinit?!       

       Nu ar fi mult mai simplu să lăsăm acasă infatuarea şi să ne aşezam pe un scaun şi să încercăm să intrăm şi noi în lumea care ne este pusă la picioare pentru un moment?

       Să determinăm tinerele talente să îşi dorească să fie tot mai buni să ne dăruiască noua ,simplilor spectatori ,toată muncă lor?       

       Şi cum altfel îi putem influenţa să facă toate acestea şi totodată răsplăti pentru toată strădania lor decât printr-un gest banala€, o simplă bătaie din palme şi nimic mai mult care pentru ei echivalează cu o noua speranţa, uitarea tuturor acelor ore în care părea că nimic nu merge şi totul e în zadar.       

        Iar când luminile s-au stins şi când sală goală s-a închis, spectatorii au plecat de mult şi liniştea din jur răsuna; artiştii fericiţi şi totuşi frământaţi să se întrebe dacă azi au fost mai buni că ieri?!       

        Răspunsul îl vor află numai cu ajutorul nostru, în calitate de simpli spectatori. 

      Aşa că a venit vremea să luăm atitudine; să învăţam să fim spectatori să apreciem fiecare zâmbet, sudoare şi lacrimă pentru că adevărata speranţă o găsesc în noi. 

       Tu ce preferi: să fii spectator sau un călător de ocazie care la următoarea staţie coboară fără să-i pese de staţia care tocmai a trecut? 
Sustinatori

* Vrei să ne susţii ? Nimic mai simplu , dă click dreapta pe una din imaginile de mai jos şi pune-o la tine pe site/blog/forum cu link de redirecţionare aici !   

 

   Iar noi îţi vom pune banner-ul tău în lista de mai jos.  

 * Dacă ai nevoie de ajutor dă add : trupaglamour (yahoo)
 * Îl puteţi redimensiona după placul dumneavostră şi pentru un asptect mai plăcut acolo unde îl veţi pune...mulţumim ! 

    Pentru întrebări sau alte discuţii intraţi AICI !   

    Sau pentru a lua legătura cu noi contactaţi-ne


Apartii media

 Reţea socială 

Participă şi susţine-ne si aici !

 

Sustinatori media : 

 

4Botosani.ro

Liceeni Botosani

Zizzo's Blog