Istoricul trupei GLAMOUR!

Numele: Trupa Glamour

Data infiintarii: 3 septembrie 2006

Locul: Botosani

 

       

      Pretutindeni in jurul nostru auzim vorbindu-se despre dans…”te invit la dans”, “dansul iubirilor”, “dansez pentru tine”, insa putini sunt cei care stiu ca fiecare lucru isi are istoria lui si fiecare istorie o scriem dupa bunul nostru plac. Este cazul sa vorbim si despre o istorie a lumii creata de noi: o lume invaluita de pasiune, placerea de a te exprima si de a transmite ceea ce simti intru-un mod mai aparte, o lume a dansului…intr-un cuvant o lume Glamour.

      Totul a inceput intr-un orasel unde dansul abia incepea sa isi infiga ghearele in sufletele tinerilor pasionati de miscare. Un orasel unde scenele nu erau asa populate de tinere talente si unde fiecare pasea intr-un necunoscut…insa cu pasi mici am ajuns catre un univers mare.

    Istoria scrisa de noi a inceput cam asa…

In toamna anului 2006 un grup de sapte fete , mai precis : Ana , Denissa , Madalina, Irina, Catalina, Mihaela, Oana s-au hotarat sa faca ceva nou, au imbinat dansuri clasice precum tango-ul, slow fox cu miscari moderne…ceva nou care insa nu prea atragea publicul .

     In acelasi an s-a abordat un stil care prindea foarte bine la public si anume R&B si datorita acestui nou inceput s-a hotarat si un nume al trupei care reflecta(ă) tot ceea ce dorea aceasta comunicare cu publicul …era ceva GLAMOUR.

     In anul 2007 trupa s-a marit si a capatat o alta forma si o alta culoarea prin prezenta lui : Andrei (Ragazzo ), Stefan(“cel mare:D”) si Claudiu(“Pasarila”) . Trebuie sa punctam ca o data cu aceasta noua formula a inceput o noua “epoca ” Glamour care inca nu si-a scris sfarsitul.

Au avut loc multe reprezentatii la baluri, spectacole, festivaluri, concursuri. Astfel…

 

     Daca sunteti interesati de intreaga noastra istorie, va invitam sa da-ti CLICK AICI si va invitam sa ne cunoasteti lumea, sa vedeti progresul nostru si sa ne fiti alaturi ca de asemenea vom face si noi. Speram sa va placa si sa nu fie timp pierdut!