Flashmob caritabil pentru micutul Ayan in Uvertura Mall!

    Un băieţel de numai şase luni este chinuit de boală cât poate alţii nici în şase ani sau chiar într-o viaţă întreagă. Ayan suferă de o afecţiune foarte rară, epidermoliza buloasa, care îi face viaţa un coşmar. Aproape orice contact cu un obiect, o lovitură cât de cât puternică sau o strângere mai de mâini, îl rănesc.

    Şansă de 27.000 de euro din Italia

    Astfel de cazuri sunt extrem de rare, în jur de 30 în România, iar un remediu clar şi exact deocamdată nu există. Încă se fac investigaţii pentru depistarea tratamentului, iar într-o clinică din Italia, din cei şase bebeluşi internaţi cu această cumplită boală, cinci reacţionează tratamentului, unul a decedat... Internarea în respectivul spital este însă pentru Ayan unica şansă, dar pentru a ajunge măcar să spere părinţii săi au nevoie de 27.000 de euro. Boala poate dezvolta o mulţime de complicaţii, de la pierderea funcţionalităţii mâinilor şi picioarelor până la distrofie musculară, anemie, malnutriţie.

 

     Multumim Uvertura pentru sprijin. Acest flashmob vine in sprijinul lui Ayan, un baietel de doar 6 luni, ce sufera de o boala foarte rara, ce transforma orice atingere intr-o adevarata durere.

 

     Toţi cei care vor să ajute şi care realizează că zilele lui Ayan stau în mâinile celor sănătoşi, pot face donaţii în contul RO53RNCB0041101946940001 -HEMEN ANDREEA AMALIA.