Asociatia "G-Power" prezenta la Mall Uvertura!

 

 

 

     După deschiderea oficială a Uvertura Mall care va avea loc vineri, 29 martie 
2013 conform ultimului termen stabilit, reprezentanţii complexului comercial au pregătit o serie de surprize pentru botoşăneni, programate pentru a doua zi, respectiv sâmbătă, 30 martie 2013.


    Astfel, printre evenimentele organizate se regăsesc demonstraţii de dans, karaoke, statui vii sau un mega-concert cu Alex Velea. „Hai la Mall cu prietenii!

 

    "Sâmbăta aceasta ţi-am pregătit o mulţime de surprize: demonstraţii de dans, concurs karaoke, statui vii, magie, spectacol de lasere şi un super concert Alex Velea! ACCES GRATUIT la toate evenimentele!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a celor de la Uvertura Mall.

 

    De asemenea, după petrecerea de sâmbătă de la Uvertura, duminică este rândul celor mici, dar şi a celor mari cu teatru de păpuşi, face-painting, expoziţie de peşti exotici dar şi un concert special susţinut de Mircea Baniciu. Joi, 28 martie 2013 mall-ul îşi va deschide porţile pentru oficialităţile oraşului care vor participa la un cocktail urmând ca a doua zi să aibă acces publicul larg.

 

     De la ora 10:00 si de la ora 12:00 vom avea cate o ora de spectacol, Asociatia "G-Power" va fi prezenta cu cei mai talentati si cei mai buni dansatori atat din Botosani cat si din Dorohoi!

    Va asteptam pe toti cu mare drag sa ne fiti alaturi si sa luati parte la dans,de ce nu!

 

Uvertura Mall Botosani va fi deshis oficial vineri, 29 martie, la ora 10:00

 


  • Lista cu magazinele care isi vor face aparitia in Mall Uvertura: