O primavara frumoasa tuturor !

        Vrem sa le uram in primul rand fostelor fete care au facut parte din aceasta trupa si pe care nu le vom uita niciodata si actualelor fete care ne fac viata mai frumoasa zi de zi alaturi de ele, o primavara super criminala, mai pe termenii nostrii si un inceput de primavara cat mai super MEGA jmecher :)) Cu ocazia zilei voastre va dorim sa cresteti mari si frumoase precum niste ghiocei >:D< Aceste urari sunt pentru toate fetele/femeile din lume dar am vrut sa precizam care sunt pentru noi cele mai importante,prioritatile noastre ca sa zic asa :) ! 

        O  primavara frumosa tuturor !

       A apărut timidă, doar cu un mănunchi micuț de raze călduțe și cu un mărțișor. Dar noi o vom primi ca pe o prințesă pentru că toți o așteptam cu nerăbdare. Fără să prindem de veste, ne-a prins tuturor câte un mărțișor în piept și ne-a dăruit câte o rază caldă!

        Pe unde a călcat ea, au început să iasă ghioceii albi, puri, firavi, dar mai frumoși ca niciodată. Și, vedeți? Dacă ne uităm unul la altul pe străzi, zâmbim unul altuia mai relaxați, mai ușurați de poverile iernii, mai bucuroși că vom lăsa uitării hainele grele și călduroase și le vom schimba în curând cu cele ușoare, colorate.

         Dar în primul rând ne bucurăm de venirea ta, Primăvară! Te-am așteptat mult timp de credeam că te-a gonit iarna de tot de pe plaiurile noastre! Bun venit!