Axi, membra a trupei Glamour, a castigat titlul de Miss Preuniversitaria !

        

           Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” a intrat aseara in hora liceelor care isi desemneaza cele mai frumoase eleve si cei mai frumosi elevi. Balul Miss Preuniversitaria, acolo unde “Gazeta de Botosani” a fost partener, a inceput cu un dans indian al concurentilor, fetele aratand ca se descurca de minune la dansul din buric.

 

            Trupa Glamour si-a facut numarul si la balul de la “Pedagogic”, primind foarte multe aplauze de la liceenii prezenti in sala Casei de Cultura a Sindicatelor Botosani.

            La finalul serii, juriul a decis ca premiul I şi titlul de Miss Preuniversitaria să revină elevei Alexandra Agafiţei din clasa a XI-a E. In timp ce titlul de Mister a fost obtinut de Iulian Amariei.

 

sursa : gazetabt.ro

Trupa Glamour : Suntem foarte bucurosi ca a iesit pe locul 1 la acest concurs de frumusete. A meritat din plin acest loc ! Ne mandrim cu ea, asa cum s-a prezentat pe scena,cu eleganta si stil, asa este si in trupa o fata foarte finuta,eleganta, prietenoasa si foarte de treaba! Ii uram mult succes la finala ! Ii tinem pumnii si ii vom fi alaturi ca de obicei >:D<

Pentru galerie foto va recomandam aceste 2 site-uri:

Galerie FOTO GazetaBT (600 poze)

Galerie FOTO Botosaneni  (800 poze)