NYMPHEA DANCE 2010

Regulament General

 

Organizatori :

 

Fundatia Romana pentru tineret Bihor

Fundatia Culturala PULS-ART

Denumirea Festivalului – Concurs

 

NYMPHEA DANCE “ 2010 – EDITIA a-VIII – a ORADEA 27-28.08.2010

Juriu:

 

La Festival juriul va avea in componenta membrii internationali

Programul Festivalului :

 

Joi 26 August 2010 ora 21.00 la Hotelul Continental , va avea loc Intalnirea antrenorilor, coregrafilor, instructorilor -sedinta tehnica

Vineri 27 August 2010

Ora 10.00 –11.00- Workshop (Mr.STEVE FANTUZZI - R&B style ) – Casa Tineretului Oradea

Ora 11.00 - 12.00 - Workshop (Mr.PIETRO FROIIO - HIP HOP style ) - Casa Tineretului Oradea

 

Ora 17.00 - Concurs - sectiunea hip-hop – Preliminarii - Semifinale 1.Categoria 7-12 ani 2.Categoria 13-17 ani 3.Categoria pste 18 ani 4.Categoria Formatii (7-25 ani)

 

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR ORADEA

 

Ora 22.00 - HIP HOP PARTY - "BALLI" CLUB Oradea

 

Sambata 28 August 2010

Ora 09-11.00 FEED BACK - Sala DREAM-STUDIO - Casa Tineretului Oradea - inscrierile se fac Vineri dupa competitie la Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea

 

Ora 11.00 – Workshop (Mr.PIETRO FROIIO & STEVE FANTUZZI - HIP HOP TEAM TEACH) – Casa Tineretului Oradea

 

Ora 11.00 - Concurs - sectiunea Break Dance beattle – Parcarea acoperita din Lotus Center Oradea

 

Ora 17.00 – Finale - Hip Hop-Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea

 

Ora 20.00 Gala de premiere-Hip Hop si Break Dance - CASA DE CULTURA A SINDICATELOR ORADEA

 

Toti participantii vor primi diploma de participare. - Nu se vor accepta cereri de participare preferentiala, toti participantii se vor conforma cu programul competitiilor.

 

Premiile: La Festival premiile vor fi motivante în bani, pentru Primele locuri la fiecare categorie; premiile totale la festival in obiecte si bani ridicandu-se la peste 1000 de Euro.

 

Rugam toti antrenorii si conducatorii sau coregrafii sa consulte cu mare Atentie acest Regulament. - La Festivalul-Concurs – “NYMPHEA DANCE “ 2010 se poate Inscrie oricine doreste fara nici un fel de selectie sau legitimare conforme regulamentului. - În cazul în care concurentii doresc sa se cazeze in alta parte, pot cere informatii de la organizatori. - Arbitrii, vor avea parte de cazare gratuita din partea organizatorilor - Transportul, cazarea si masa vor fi suportate de catre concurenti, organizatorii obligandu-se în functie de formatiile participante, sa asigure aceste servicii la preturi cat mai avantajoase.

 

Intrarea spectatorilor se va face pe baza de bilete - 12 lei RON

 

Pentru orice Informatie, Inscriere, bilete, fise de înscriere etc Va rugam sa ne Contactati :

 

Gabi Chevari - 0744 238 553; 0727 370 715,

Darius Domocos - 0723.391.792;

e-mail: frtbihor@yahoo.com

Taxa de participare

 

50 euro/trupa echivalent in lei la curs BNR la data de 26.08.2010 – se va achita la sedinta tehnica

30 euro/trupa (membrii HHI Romania)/ trupa echivalent in lei la data de 26.08.2010 – se va achita la sedinta tehnica

DETALII ORGANIZATORICE

 

Concurentii vor avea Intrarea gratuita - pe baza de bratara.

Intrarea spectatorilor se va face pe baza de bilete -12 lei RON /zi

Fotografiatul si filmatul in sala cu aparate foto sau video este interzisa. Nu aveti voie sa filmati sau sa fotografiati.

Vor exista puncte de Informare - la intrare veti putea apela pentru orice nelamurire.

Pentru o buna desfasurare concursului si pentru evitarea oricarui incident pe perioada concursului in sala se va asigura securitatea.

Fiecare formatie dupa completarea si trimiterea fisei de înscriere, va primi un formular cu un NUMAR DE COD, care trebuie obligatoriu completat.Dupa ce aveti codul, sunteti inscrisi in concurs.

SECTIUNEA HIP – HOP

 

CATEGORII

 

1.Categoria 7-12 ani –Juniori - (minim 5 - maxim 20 dansatori)

2.Categoria 13-17 ani –Varsity (minim 5 - maxim 20 dansatori)

3.Categoria pste 18 ani –Adulti (minim 5 - maxim 20 dansatori)

4.Categoria Formatii 7–30 ani - (5-20 dansatori )

Formatia poate fi formata din fete, baieti sau mixt. Minim 5 dansatori -maxim 20 dansatori, plus un insotitor (coordonator, impresar, antrenor, etc).

 

O persoana de 12 ani care implineste 13 ani in anul competitiei (pana la 31/12) poate concura in cadrul categoriei Juniori sau Varsity. La fel o persoana de 17 ani care implineste 18 ani in anul competitiei (pana la 31/12) poate concura in cadrul categoriei Varsity sau Adulti .

 

Un membru al unei trupe care se gaseste intre doua categorii de varsta in anul competitiei (pana la 31 decembrie) poate concura la oricare dintre cele doua categorii de varsta pe care le indeplineste in cursul acelui an.

 

Maximum doi membrii ai unei trupe pot concura la o categorie de varsta mai mare ,dar nici un membru al unei trupe nu poate concura la o categorie de varsta mai mica. Coregrafia si miscarea scenica - stil Hip Hop - se accepta si elemente de break dance Durata colajului muzical - maxim 3 minute, poate sa contina atat piese piese romanesti cat si straine. Este interzis sa se foloseasca piese muzicale ale caror versuri contin cuvinte obscene atat in romana cat si in alta limba. Este interzis ca unu sau mai multi dansatori sa danseze în mai multe trupe sau formatii,cu exceptia "Categoria Formatii" unde pot participa dansatori de la toate categoriile. Trupa sau formatia de dans trebuie sa fie insotita de cel putin un coordonator, instructor, coregraf, etc care se va ocupa de toate detaliile organizatorice de trupa sau formatie. Festivalul-Concurs se va desfasura in mai multe runde,numarul de trupe care avanseaza la fiecare categorie de varsta in rundele Semifinale/Finale se bazeaza pe numarul total de inscrisi dupa urmatorul criteriu :

 

La 1- 10 trupe – avanseaza 5 trupe

 

La 11 – 15 trupe – avanseaza 7 trupe

 

La 16 – 20 trupe – avanseaza 10 trupe

 

La 21 – 30 trupe – avanseaza 15 trupe

 

La peste 31 trupe – avanseaza 17 trupe

 

Se poate folosi orice fel de accesorii pentru a produce diferite momente de efect sau pentru a imbogati prezenta scenic a unei trupe doar cu acordul ORGANIZATORILOR.

 

Este interzisa folosirea produselor CONFETI pe scena. Este permisa purtarea pe echipament o insemnelor firmelor denumite sponsori. Este interzisa folosirea sub orice forma numele TRUPEI (banner, inscriptionari pe echipament, etc)

 

Este strict interzis sa se foloseasca piese muzicale care instiga la revolta, ura, rasism discriminare, violenta. Pentru o prestatie de calitate a trupei / formatiei, rugam ca suportul pe care se va inregistra mixajul sau melodia sa fie compact disc (CD) - Audio. Pe suportul CD audio va fi scris una din literele M ( se porneste muzica in miscare ) sau S ( se porneste muzica cand formatia este pozitionata pe scena -static ) Concurentii vor trebui sa aiba asupra lor 2 CD-uri (1 pentru spectacol si unul de rezerva) Organizatorii nu îsi asuma Responsabilitatea pentru eventualele accidente survenite în timpul competitiei, accidente cauzate de o evolutie nereusita a dansatorului, aceasta responsabilitate cazand in sarcina reprezentantului formatiei. Pe perioada concursului consumul bauturilor alcoolice de catre dansator, atrage automat descalificarea intregii formatii un carui membru este.

 

Organizatorii asigura asistenta medicala pe perioada concursului. NU SE ADMIT INSCRIERI LA DATA CONCURSULUI Formatiile care doresc sa se inscrie la concurs vor trimite pe adresa de e-mail: frtbihor@yahoo.com fisa de inscriere (se gaseste pe site la sectiunea pentru care optati) Pana in data de 20 august 2010

 

ATENTIE ! Fiecare formatie dupa completarea si trimiterea fisei de înscriere, va primi un formular cu un numar de cod, care trebuie obligatoriu completat. Dupa ce aveti codul, sunteti inscrisi in concurs. La sedinta tehnica – reprezentantul trupei trebuie sa aiba asupra lui – copie certificate de nastere sau copie buletine dupa caz,cat si legitimatiile de membru HHI Romania daca este cazul Taxa de participare - 50 euro/trupa echivalent in lei la curs BNR la data de 26.08.2010 – se va achita la sedinta tehnica - 30 euro/trupa (membrii HHI )/ trupa echivalent in lei la data de 26.08.2010 – se va achita la sedinta tehnica Transportul, cazarea si masa vor fi suportate de catre concurenti, organizatorii obligandu-se în functie de formatiile participante, sa asigure aceste servicii la preturi cat mai avantajoase.

 

SECTIUNEA BREAK DANCE

 

Formatiile participante în concurs la Sectiunea Break Dance vor participa la - "BATTLE" sub forma piramidala, in urma extragerii la data concursului. Fiecare dansator / oare trebuie sa aibe asupra lui / ei o adeverinta medicala din care se adevereste faptul ca el sau ea este apt din punct de vedere medico-legale. Organizatorii nu îsi asuma Responsabilitatea pentru eventuale accidente survenite în timpul competitiei, accidente cauzate de o evolutie nereusita o dansatorului, aceasta responsabilitate intra în sarcina reprezentantului formatiei. In perioada concursului consumul bauturilor alcoolice de catre dansator atrage automat descalificarea intregii formatii un carui membru este. Organizatorii asigura asistenta medicala pe perioada concursului. Trupele castigatoare au obligatia de a fi prezente la Gala de Premiere.

 

ATENTIE ! –PENTRU TRUPELE CARE DORESC SA PARTICIPE

 

Persoana de Contact - SIMINA ANDREI

 

e-mail: andrei_simina2001@yahoo.com

 

Taxe de participare

 

Crew vs. Crew

 

- 30 euro/trupa echivalent in lei la curs BNR la data de 28.08.2010 – se va achita la concurs

 

- 15 euro/trupa (membrii HHI )/ trupa echivalent in lei la data de 28.08.2010

 

1 vs. 1

 

Taxa de particpare este 15 lei RON/dansator in cazul in care nu face parte din nici o trupa participanta la CREW vs. CREW

 

 

– taxa se va achita la data concursului.

 

Transportul, cazarea si masa vor fi suportate de catre concurenti, organizatorii obligandu-se în functie de formatiile participante, sa asigure aceste servicii la preturi cat mai avantajoase.